Sunday, February 27, 2011

Cita2 baru~insyaallah~huhu.^.^(Computer Software Engineers and Computer Programmers)

"COMPUTER SOFTWARE ENGINEERS AND COMPUTER PROGRAMMERS"

Computer software engineers design and develop software. They apply the theories and principles of computer science and mathematical analysis to create, test, and evaluate the software applications and systems that make computers work. The tasks performed by these workers evolve quickly, reflecting changes in technology and new areas of specialization, as well as the changing practices of employers. (A separate section on computer hardware engineers appears in the engineers section of the Handbook.)

Software engineers design and develop many types of software, including computer games, business applications, operating systems, network control systems, and middleware. They must be experts in the theory of computing systems, the structure of software, and the nature and limitations of hardware to ensure that the underlying systems will work properly.

Computer software engineers begin by analyzing users' needs, and then design, test, and develop software to meet those needs. During this process they create flowcharts, diagrams, and other documentation, and may also create the detailed sets of instructions, called algorithms, that actually tell the computer what to do. They also may be responsible for converting these instructions into a computer language, a process called programming or coding, but this usually is the responsibility of computer programmers.

In May 2008, median annual wages of wage-and-salary computer systems software engineers were $92,430. The middle 50 percent earned between $73,200 and $113,960. The lowest 10 percent earned less than $57,810, and the highest 10 percent earned more than $135,780. Median annual wages in the industries employing the largest numbers of computer systems software engineers in May 2008 were as follows:
(a) Scientific research and development services $102,090
(b) Computer and peripheral equipment manufacturing $101,270
(c) Software publishers $93,590
(d) Navigational measuring electromedical and control instruments manufacturing 91,720
(e) Computer systems design and related services 91,610


                     Mouse Computer Masterpiece Powered By Core i7 and CrossFire Radeon 4890
                                                        ( Nice design~~ngee.SUKA~!!XD)


wah2~macam MENAREK ja~ngee.Gaji pun~LUMAYAN.haha.($_$)(XPENTING yg tu~haha.) "COMPUTER SOFTWARE ENGINEERS AND COMPUTER PROGRAMMERS" its all about create the computer's programmers and software~:D

Hurm..mula2 cek bercita2 nak jadik DOCTOR,cek xtawu knpa cek bercita-cita nak jadik doc.??huhu.maybe cek tgk mak cek,mybe sbb cek minat nak tawu sal penyakit~ngee.tapi,syg~~cek rasa cek xbole jadik DOCTOR~BKNNYA GIVE UP!!tapi,cek ni cepat GEMURUH orngnya,cepat PANIK dalam keadaan yg cemas,(cuba bygkan,doc bila nak bedah org msty ketaq kan??mcm mana kalo cek ketaq pastu tersilap bedah,free ja nyawa melayang~hahaha.XDAK KEYAKINAN DIRI YG CUKUP TGGI NAK JADIK DOC~huhu(=_="))tu yg payah skit~kalo la bole buang rasa cepat gemuruh,ketaq n cepat panik tu kan bagoih~T.Tlagipun,cek xtawu nk cebur dalam bidang pa kalo involve dalam medic~walopun da yg xperlu bedah org..tapi cek xminat.mcm DENTIST xminat.huhu.(mak cek pernah suoh jadik dentist sbb yg ni plg mudah~ngee.tapi dah xminat nk wat mcm mna~huhu)BLUR~(=_=")so,akhirnya,setelah berminggu2 blajaq kat GIAT MARA,amik kursus Sistem Komputer~akhirnya,cek jumpak cita2 baru cek,menarik gak bidang ni.:D

MATHEMATICAL ANALYSIS??wah2.I LOVE MATH SO MUCHIE~yeah.ngeeXD.Cek pun rasanya xmo sia-siakan pa yg cek dapat kat giat mara~lagipun ni la peluang cek,sbb dah amik kursus ni,n ckgu pun da ckp yg pelajar yg cemerlang dalam SKM(Sijil Kemahiran Malaysia) nanti akan diberi anugerah CEO,dan akan berpeluang sambung pengajian ke UNIKL dalam bidang ni.So,cek pkiaq2 balik mybe ni peluang cek nk rebut peluang.Cuba yg terbaek dalam kursus ni,mana tawu,kalo la da rezeki bole la sambung dalam bidang computer programmers atau computer software engineering.Ni la advantage cek skunk,Alhamdulillah,cek pun tgh tggu result SPM,mudah-mudahan result akn elok n bole lepas SKM~amin.huhu.Bole la sambung bidang ni.Just can pray da best for my life.MY FUTURE.huhu.INSYAALLAH,KALO DA KESEMPATAN NAK SAMBUNG PENGAJIAN DALAM BIDANG NI,CEK AKAN AMIK PELUANG TU~!!amin~combine sekali ngan akademik n sijil kemahiran.insyaallah.ngee.STUDY2!!NEVER DESPONDENT 2 STRIVE FOR EXCELLENCE~!!^.^

                    ENGINEER YG BERTAULIAH~!!hahahahaXD


Tudia aih~sampai "MELETOP KOMPUTER" dia wat~hahahaXD 


HANYA BERSERAH PADA QADA' DAN QADAR ALLAH~huhu^.^
  

2 comments:

Tim Sparkz said...

wow! awat suma pakat mao engineering nehh (=_=")
HAHAHAHA xpa, best of luck ^^

Raf ^.^ said...

awatnya kalo engineer??hahaha~kalo jadik microsoft engineer silap2 bole jadik mcm BILL GATES ooo~XD
hurm..akceli,yg ni second choice kalo xdpt sambung medic~aq masih tetap ngan cita2 aq yg nk sambung medic~huhu.tapi tudia la~species cepat NERVOUS,doc mana bole nervous.(=_=")xtawu lagi la.best on my result later~ngee.wait n see ea~amin..Allah dah aturkan yg terbaek utk kita~^_^

Post a Comment